Diss

Hej

Här har ni en diss!



Vi diggar verkligen inte detta! Tycker det är fult att rida utan nosgrimma. Det ser för tomt ut. Och dessutom är westernträns absolut inte vackra, hatar när pannbandet är jättetjockt och har typ en kristall på sig? Nejtack.

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Nadia

Jag håller inte me :P



jag tycker att westernträns är sååå snyggt!! :)

Men jag respekterar att vi alla tycker olika.



(men tränset på bilden är inge vidare snyggt, det var för platt)

2011-03-12 @ 18:17:42
URL: http://scindianvilja.blogspot.com
Postat av: GrytaGirls - Irma

Jag håller med! Jag tycker det är jätte fult att inte ha nosgrimma! :)

2011-03-12 @ 22:23:48
URL: http://grytagirls.blogg.se/
Postat av: vicke

om du inte visste så: nosgrimman är till för att hästen inte ska kunna gapa - hästen försöker gapa när den har ont i munnen (vissa få hästar har en ovana att gapa, men bara några få) och ont i munnen får den oftast från bettet som sitter ihop med tygeln som ryttaren har i handen :P altså om man kan rida utan nosgrimma och hästen inte gapar har hästen inte ont. testa att rida utan nosgrimma och se hur din häst reagerar! bettet kan även vara fel, jag reckomenderar inte pessoabett eller något annat hävstångsbett för den delen heller, och inte ett tvådelat bett eftersom det skaver i munnen (och ja, det skaver på ALLA hästar eftersom det viks uppåt i gommen när man tar i tygeln). därför tycker jag alla ska rida med tredelat tränsbett, bettlöst (ex hackamore men inte hela tiden) eller helst utan träns/bett. hoppas du har lärt dig något :) och föresten, jag tycker också att detdär tränset var fult ;)

2011-03-13 @ 01:02:14
Postat av: Fia

Just det här tränset är inte spec fint men tycker om westernträns i allmänhet. Betydligt snyggare än de supersmala rundsydda med ultrabred nosgrimma iaf.. Tycker det är mycket finare utan nosgrimma men smaken är som baken..



fin blogg förresten :)

2011-03-14 @ 11:51:54
URL: http://melfis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0