dagens fråga/kommentar

Var bara tvungen att svara på denna kommentaren, man blir ju lite lätt road haha!

Anonym
om Frågestund!:
Varför är du så jävla kaxig på bdb?

Svar;
Vi upplever oss inte som kaxiga eller sånt. Men det verkar finnas mer än mycket folk som inte förstår vad vi säger osv, så dom tjatar om att vi heeela tiden gör fel, skadar hästen och liknande anklagelser. Vi vet dock vad vi håller på med och vet vad som passar bäst till våra hästar, därför måste vi väl få säga emot när folk kommer och klagar och liknande. Tips tar vi gärna emot men tjafs och onödiga kommentarer behöver vi inte. Och kaxiga är vi inte, i säger bara vad som är rätt för oss och vad som passar oss, och när folk håller på att tjata emot 24/7 så börjar man bli lite sådär, småirriterad.

Haha, vi ser oss inte direkt som kaxiga men om det är det ni tycker, kolla inte på vår bdb, eller blogg. Thats it. Vi bryr oss inte så mycket om vi tappar några få läsare liksom... Vi klarar oss gott och väl med dom läsare vi har, som gillar vår blogg & bdb. 

Tack och hej, leverpastej!

 

Kommentarer
Postat av: johanna

Heej.



Kan inte ni visa lite bilder ffrån er vardag, typ skolan och fritiden när ni inte rider. Det har man aldrig fått sett här. Det hade varit lite kul att få se bilder på när ni inte rider, hur "galna" ni är annars, haha! :D



Bra blogg, men blir ledsen när ni inte uppdaterar, keep going!!! :))))

2011-04-13 @ 20:21:09
URL: http://johannamarklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0