Fråga 2 - Om Ferdinand

Hej

Som ni säkert förstår ska jag skriva om Feffe, lite kort.

Ferdinand är en mycket trevlig och lugn häst, brun polle på 157 cm i manken. Han har inget ursprung men är troligen runt 27-29 år. Han är väldigt gammal men har ändå mycket krut i sig, gammelgubben som alltid är snäll mot allt och alla. Hans tunga gillar allt och sticker ofta ut ur munnen i jakt efter något gott!

Sommaren 2010, i hans förra stall drabbades han och hans flock ut för en olycka. Ingen vet rriktigt vad som hände men flocken lyckades rymma ner till stan, där även Feffe inkluderade. Påväg hemåt korsade Feffe en stor väg. En polisbil fick syn på en stor skygga och stannade, men Feffe hängde inte riktigt med i tankarna och försökte hoppa över polisbilen, vilket han inte lyckades med. Han voltade och föll sedan ner på marken. Chockad som var sprang han efter flocken. Närmare stallet lyckades två underbara tjejer få tag på Feffe som sedan transpoterade honom hem till Huke. Detta kom sedan med i tidningen... Haha.

Sedan dess har Feffe varit skadad, till och från. Som tur är har han blivit rätt bra i benet. Även fast vi har varit med om mycket motgångar under hösten. Jag har aldrig kunnat rida helt fullt ut på han sen dess. Vilket är riktigt tråkigt och lite jobbigt. Men jag har överlevt och snart är troligen Feffe bra igen.

Han är väldigt duktigt på att bajsa i krubban och är alltid pigg hemåt.

De här var väl lite om Feffe. Har ni frågor är det bara att ställa :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0